Culinaire workshop met Petja
Ontdek de kunst van perfect vlees bij Eten bij Petja! 🔥
Beschikbare plaatsen
Beschrijving van de dienst
Op zondag 16 november 2025 nodigen we je uit voor een culinaire belevenis die je smaakpapillen laat juichen. 🥂 Vanaf 13:00 uur heten we je van harte welkom met een heerlijk drankje en lekkere amuses. 👨🍳 Om 14:00 uur start de exclusieve live workshop van top-slager Gert-Jan Kiers — een meester in zijn vak. Hij demonstreert het uitbenen van een half varken. 😋 Aansluitend maken we samen 2 verschillende worsten en serveren we 2 gerechten uit van het halve varken. Geniet, leer, proef en beleef een middag vol smaak, gezelligheid en vakmanschap in het sfeervolle restaurant Eten bij Petja. 👉 Reserveer snel — plekken zijn beperkt! 📅 Zondag 16 november 2025 📍 Restaurant Eten bij Petja (Volkel) 👌🏻 75,- p.p. (exclusief drinken)


Aankomende sessies
Contactgegevens
Rudigerstraat 13, Volkel, NB 5408 AA, NLD
+ 0613954892
info@etenbijpetja.nl