KERST 2020 - Petja.png

KERST BIJ PETJA

EEN BIJZONDERE TRADITIE

Kerst 2020 betekent voor iedereen het einde van een bewogen jaar en daarom pakken wij flink uit met een speciaal kerstmenu, uitsluitend de allerbeste ingrediënten, zoals je van ons gewend bent.

 

We wijken af van de gebaande paden en gaan er voor zorgen dat we dit jaar afsluiten met een knaller van een kerstmenu met mooie wijnen en lieve gasten.

Amuse

Desembrood met rilette

Gemarineerde olijven (cerignola’s)

Fuet

 

Voorgerecht

Risotto van tomaat

Savora mosterd

Gerookte paprika

 

Tussengerecht

Tartaar van zeebaars

Krokante aardappel

Zeekraal

Beignets van knoflook

 

Soep

Pompoen

Sinaasappel

Chili

Kaneel

 

Hoofdgerecht

In cêpes bouillon gepocheerd kalfsvlees

Aardappel crème

Epoisse

Gemarineerde paddenstoeltjes

Uiencompote

Kastanjes gepoft

 

Selectie van de kaaswagen met huisgemaakt notenbrood en appel/peren stroop

3 soorten  8 €

4 soorten 10 €

5 soorten 12 €

per persoon

 

Dessert

Pistachecake

Witte chocolade schuim

Peer

 

Koffie compleet

Bonbons van Ciovali

Madeleines, uiteraard vers uit de oven

€ 52,95 per couvert, exclusief kaas
Wijnarrangement € 32,50 per persoon, 5 glazen

RESTAURANT & KOOKSTUDIO

Restaurant Eten bij Petja

Rudigerstraat 13

5408 AA Volkel

Reserveer jouw tafel:

Mail naar info@etenbijpetja.nl

 

Bellen kan ook:

06 13 95 48 92

Kookstudio Koken met Petja

Rudigerstraat 13

5408 AA Volkel

Reserveer jouw kookworkshop:

Mail naar info@kokenmetpetja.nl

Bellen kan ook:

06 13 95 48 92

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle

Kookstudio geopend op afspraak

Kookstudio geopend op afspraak

Kookstudio geopend op afspraak

Kookstudio geopend op afspraak

Restaurant geopend v.a. 17.00 u

Restaurant geopend v.a. 17.00 u

Kookstudio gesloten

Je kunt bij ons pinnen.

© 2016-2021 Eten bij Petja | Koken met Petja. Alle rechten voorbehouden.