Ons chefs culinaire borrelplateau bestaat uitsluitend uit verse (streek)producten en specifiek door Petja bereide items, zoals:
- Gepekelde zalm;

- Gamba’s gegaard met citrus en dragon;

- Rilette van Pet (varken/eend/gans);

- Spaanse fuet worst;

- Zelfgemaakte boerenkaas, samen met Ben en Ria gemaakt;

- Flinke punt roodbacterie kaas;

- Petja’s befaamde noten/pruimen brood;

- Perenstroop;

- Huis gemarineerde olijven (hele grote groene uit Cerignola);

- Gegaarde champignons (jaja, van Voet uit Volkel);

- Verse soep van de dag (1/2 liter);

- Huisgemaakt desembrood.

Wij werken uitsluitend met verse (streek)producten, daardoor kan het onverhoopt voorkomen dat een ingrediënt niet voorradig is en hiervoor een vergelijkbaar alternatief wordt toegevoegd aan het borrelplateau.

Het culinaire chefs borrelplateau kost € 32,50 | hiervoor ontvang je meer dan genoeg heerlijke items voor 2 personen.

(dit is tevens inclusief tijdelijk gebruik van het plateau, breng je het plateau na gebruik weer bij ons terug?)

Maak het borrelplateau helemaal af met een lekker flesje bijpassende rode of witte wijn voor maar € 12,50.

Goed om te weten:

Ons culinaire chefs borrelplateau wordt ook bij de Brabantse Hoeve verkocht.

Voor 16.00u bestellen en tussen 17.00u en 19.00u af te halen bij Restaurant Eten bij Petja, Rudigerstraat 13, Volkel.

Bestel gemakkelijk via +31 6 13 95 48 92

Elke vrijdag, zaterdag en zondag.

CHEFS culinaire borrelplateau

te bestellen voor

thuis